„NATURA- PRIETENA MEA-UN SPECTACOL OFERIT OLTENITENILOR DE CLUBUL COPIILOR OLTENITA !

„NATURA- PRIETENA MEA” este un proiect regional al Clubului Copiilor Oltenita, al cercului de ecologie si protectia mediului, de educaţie a copiilor pentru dezvoltarea spiritului civic si a educatiei in scopul păstrarii mediului înconjurator curat şi pur în domeniul ecologie şi protecţia mediului.
Încă de la apariţia omului pe PĂMÂNT natura l-a ocrotit, l-a protejat, oferindu-i necesarul existenţei, fiindu-i prietenă.
Gândindu-ne că prietenia este legătura care-i uneşte pe oameni, atunci trebuie să înţelegem că omul e dator să manifeste dragoste şi respect pentru natură.
Orasul OLTENITA se afla situat pe malul stang al fluviului Dunarea, unde oamenii locului muncesc si traiesc in armonie, pastrand traditiile si respectand valorile locului.
Derularea acestui proiect de educaţie ecologică va contribui la înţelegerea strânsei legături ce există între om şi natură, a semnificaţiei unor norme ecologice, iar prin acţiunile propuse, copiii vor aplica aceste norme, îşi vor manifesta dorinţa de a se conduce după ele, pe viitor în acţiunile lor.
CONCEPTE CHEIE ale proiectului sunt : NATURĂ, MEDIU, POLUARE.
OBIECTIVUL proiectului este: Promovarea conceptelor ecologice cu privire la un mediu sănătos în zona natală şi formarea unei atitudini pozitive faţă de mediul înconjurător.

Copiii inscrisi la cercurile de protectia mediului, educatie muzicala, studii europene, dansuri si educatie civica au  prezentat  un mic program artistic insotit de o frumoasa parada a modei in costume reciclabile.

 

Error