MUN. CALARASI-ARE UN NOU SEDIU AL PRIMARIEI !!!!

Intr-un cadru festiv, a fost inaugurat noul sediul al primăriei Călărași, situat în apropierea sediului central al B.C.R.
În fața celor aproximativ 100 de invitați, edilul Daniel Drăgulin,împreună cu P.S Vicențiu Episcopul Sloboziei și Călărașilor și președintele Consiliului Județan Rădiucu Filipescu au tăiat panglica actualului sediu și au dezvelit o placă de marmură ce atestă acest eveniment. Apoi, în sala de la parterul primăriei, P.S. Vicențiu, alături de un sobor de preoți, au oficiat o slujba de sfințire a construcției.
În fața celor prezenți, edilul Daniel Drăgulin a ținut să aducă în atenție importanța construcției primăriei Călărași-,,Noi toți, ne-am pus amprenta asupra realizării acestei clădiri. Meritul nu este numai al meu, ci și al fostului edil, Nicolae Dragu, iar noua construcție aparține, de fapt, tuturor călărășenilor” , a spus primarul Drăgulin .
La acest eveniment festiv, au participat reprezentanții instituțiilor publice, în frunte cu prefectul George Iacob, parlamentari, consilieri județeni și locali, precum și angajații primăriei. Marele absent a fost Nicolae Dragu,fostul edil al municipiului Călărași, invitat să participe la inaugurare.sursa-actualitatea de calarasi.ro