Mitreni – percheziţii, efectuate de poliţişti, la persoane bănuite de lipsirea de libertate a unui bărbat

Trei persoane au fost reţinute de poliţişti, în urma celor şase percheziţii domiciliare efectuate, pe raza comunei Mitreni, la locuinţele unor persoane, bănuite de lipsire de libertate în mod ilegal.

          În fapt, în dimineaţa de 27 mai a.c., un bărbat de 45 ani, din comuna Mitreni, a sesizat Secţia 3 Poliţie Rurală Curcani despre faptul că a fost lipsit de liberate, într-un imobil din localitate, de către E. Marian, de 40 ani, M. Eduard, de 56 ani, şi de S. Constantin, de 44 ani, toţi din Mitreni, care l-au şi agresat, bănuindu-l că a sustras bunuri aparţinând unui dintre ei.

Pentru stabilirea situaţiei de fapt şi documentarea activităţii infracţionale, la data de 28 mai a.c., poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani şi Biroului de Investigaţii Criminale Olteniţa, cu sprijinul jandarmilor, au efectuat şase percheziţii domiciliare la locuinţele persoanelor bănuite de comiterea faptei.

În urma acestor activităţi, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a celor trei bărbaţi, pe care i-au depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentaţi astăzi Judecătoriei Olteniţa, cu propunerea de arestare preventivă.

Error