Minori, suspecţi de furtul a două biciclete, depistaţi pe raza Municipiului Olteniţa

În dimineaţa zilei de 06 noiembrie a.c., în jurul orei 03.30, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe raza Municipiului Olteniţa, patrula formată dintr-un agent din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa şi un jandarm a depistat un grup de trei minori, ce aveau asupra lor două biciclete, iar la vederea autospecialei aflate în dotare, unul dintre aceştia a fugit într-o direcţie necunoscută.
Ceilalţi 2 minori au fost conduşi la sediul poliţiei, unde au fost identificaţi în persoana numiţilor: D. Costelino şi B. Nelu, de 17 ani, ambii din Comuna Mitreni.
Urmare a activităţilor întreprinse de lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale Olteniţa, s-a stabilit că cei doi minori, însoţiţi de L. Alin, de 12 ani, au ajuns pe raza Municipiului Olteniţa în seara zilei de 05 noiembrie a.c., iar în intervalul orar 01.00 – 03.30 au sustras două biciclete aparţinând părţilor vătămate N. Iulian, de 29 ani şi C. Remulus, de 45 ani, ambii din localitate, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 250 lei.
În continuare, poliţiştii efectuează cercetări faţă de cei trei minori sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând a se propune soluţie prin parchet.

Mandat european de arestare pus în executare de către poliţiştii călărăşeni/ Persoana suspectă a fost arestată provizoriu în vederea predării către autorităţile germane

Ieri, 06 noiembrie a.c., ora 09.30, agenţii Postului de poliţie Frumuşani, împreună cu lucrători din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Călăraşi şi Poliţiei Oraşului Fundulea, au depistat pe S. Gabriela, la domiciliul său din Comuna Frumuşani, pe numele căreia autorităţile germane au emis un mandat de

 

european de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi proxenetism.
Femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, unde faţă de aceasta s-a luat măsura arestării provizorie, în vederea predării către autorităţile din Germania.

Combaterea absenteismul şcolar şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică în zona unităţilor de învăţământ, aspecte aflate în atenţia poliţiştilor

În ziua de 06 noiembrie a.c., în intervalul orar 10.00 – 12.00, agenţi de poliţie din cadrul Biroului Ordine Publică Urban Călăraşi au acţionat pe raza Municipiului Călăraşi pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi a personalului didactic şi prevenirea delincvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ preuniversitar.
15 persoane au fost legitimate şi 5 societăţi comerciale au fost verificate (fast-food, internet-cafe, unităţi de alimentaţie publică), fiind aplicate 4 sancţiuni contravenţionale, conform Legii nr. 61/1991 republicată, în valoare totală de 600 lei.
Poliţiştii au depistat 5 elevi care absentau de la orele de curs, pe care i-au condus în cadrul unităţilor şcolare şi au fost întocmite procese-verbale prin care părinţii elevilor au fost instruiţi cu privire la prevenirea absenteismului şi a vagabondajului.

Tămădău-Mare – depistat pe drumurile publice, în timp ce conducea un moped, fără a deţine permis de conducere

În ziua de 06 noiembrie a.c., ora 14.35, agenţi din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Tămădău Mare au depistat pe V. Ioan, de 45 ani, din Comuna Tămădău Mare, în timp ce conducea pe DN3, pe raza localităţii Călăreţi, un moped, fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

 

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 republicată, urmând a se propune soluţie prin parchet.

Fundeni – 4 persoane au fost rănite uşor în urma unui eveniment rutier produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil umed

În seara de 06 noiembrie a.c. în jurul orei 20.50, pe D.J. 301, în afara localităţii Fundeni, a avut loc un accident rutier, produs în următoarele împrejurări:
În timp ce conducea autoutilitara marca Ford, pe direcţia Bucureşti – Budeşti, T. Florian, de 36 ani, din Municipiul Bucureşti, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile unui carosabil umed, a pierdut controlul volanului, răsturnându-se în afara părţii carosabile.
Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a celor trei pasageri aflaţi în autoturism, R. Sorina, de 35 ani, R. Elisabeta, de 50 ani şi D. Vasile, de 36 ani, toţi din Comuna Gălbinaşi, aceştia fiind transportaţi la un spital din Municipiul Bucureşti, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Oamenii legii au stabilit că T. Florian posedă permis de conducere şi nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge
În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin parchet.

 

 

Error