Politic

MESAJUL dlui MIHAI ILIE-presedinte PNL BUDESTI !

Stimati cetateni ai orasului Budesti si ai satelor aferente, Buciumeni, Aprozi, Gruiu, in calitate de presedinte al PNL Budesti, va informez pe aceasta cale ca PNL nu a avut nicio implicare in dizolvarea Consiliului local Budesti, acesta dizolvandu-se in urma demisiilor a unui numar de 8 consilieri locali, din diferite partide, dupa cum urmeaza: 1.Matei Ionel – Alde,
2.Bumbacel Gheorghe – ALDE
3. Iordache Sorin – UNPR
4. Sima Stere – UNPR
5. Grigore Florin – UNPR
6. Lefter Lucia – PNL
7. Nitu Ana Maria – PNL
8. Ciuna Dumitru – PSD.
Demisiile au survenit ca urmare a faptului ca in sedintele de consiliu acestia erau jigniti, amenintati si chiar scuipati, adresandu-li-se injurii de catre cele doua persoane care erau la conducerea orasului Budesti. Mai mult decat atat consilierul local cu atributii de primar nu a dus la indeplinire hotararile Consiliului Local prin care s-au aprobat investitii privind infiintarea retelei de gaze, asfaltare, modernizare drum Buciumeni, extindere canalizare si alte investitii aprobate prin HCL 25/23.05.2018 prin care a fost aprobata lista de investitii pe anul 2018.

De asemenea, precizez ca voi porni in aceasta campanie alaturi de colegii mei de partid, nefiind ,,aliat” cu candidatul niciunui alt partid politic. Toate zvonurile au scopul de a informa gresit populatia si de a imi crea o imagine proasta.

Va multumesc si va doresc multa sanatate!
Sa auzim de bine!     –      MIHAI ILIE-presedinte PNL BUDESTI !