RADIO TV OLTENITA
Social

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pus în aplicare de polițiști

 

Polițiștii au depus în penitenciar un bărbat condamnat la închisoare.

În ziua de 22 august a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de instanță, pe numele unui bărbat în vârstă de 30 de ani, din Călărași.

Cel în cauză a fost depistat de polițiști pe raza comunei Roseți, județul Călărași.

Acesta a fost condamnat la 1 an și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis și refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

 

 

3 bărbați reținuți de polițiști

 

          Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au reținut trei bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 34 de ani din municipiul Călărași,  bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 19 august a.c., persoanele în cauză, pe fondul unui conflict spontan, ar fi lovit cu pumnii și picioarele un bărbat în vârstă de 45 de ani.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Față de aceștia s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi prezentați magistraților.