RADIO TV OLTENITA
PublicitateSocial

Locuri de muncă prin intermediul Rețelei EURES pentru persoanele calificate în domeniul hotelier – gastronomic care doresc să lucreze in Germania

euresEURES Romania dispune de 77 de posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc sa desfașoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza selectie la Brașov în luna februarie 2015. Compania germana Europa Park, McDonald’s și Centrala de Mediere a Străinilor și Specialiștilor ZAV Bonn oferă locuri de muncă pentru urmatoarele meserii: bucătar (20 de posturi), ospătar (25 de posturi), personal în industria gastronomiei de sistem (20 posturi), ajutor bucătar (6 posturi) și cameristă/roomboy (6 posturi).
Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospatar și personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiată, experiență în domeniu și cunoștințe bune/foarte bune de limba germană (nivel B1/B2), precum și cunoștinte bune de limba engleza (nivel B1). Pentru posturile de ajutor bucătar si cameristă/roomboy, angajatorii germani solicita persoane care au cunoștințe de limba germană, nivel A2 – B1, precum și experiență în domeniu.
Angajarea se face pe o perioadă de 9 luni, cu posibilitate de prelungire, începând cu luna martie 2015. Salariul oferit este de 1500 – 2200 euro brut/lună pentru lucrătorii calificați (bucatar, ospatar) și de 1300 – 1600 euro brut/lună pentru personalul necalificat (ajutor bucatar, cameristă/roomboy, personal în industria gastronomiei de sistem).
Programul de lucru este cu normă intreagă, iar cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuințe.
Persoanele cu domiciliul in județul Călărași, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași, strada 13 Decembrie nr.12, telefon 0242315798, pentru a fi înregistrate în baza de date