PublicitateSocial

Lista scolilor care primesc suma de 5.000 de lei de la Ministerul Educatiei

clase-goale_5555Zeci de scoli din intreaga tara s-au inscris la concursul organizat de Ministerul Educatiei, iar unitatile de invatamant castigatoare vor fi rasplatite cu suma de 5.000 de lei.

Scolile declarate castigatoare in cadrul competitiei pentru obtinerea certificatului “Scoala Europeana”, editia 2015, vor primi de la Ministerul Educatiei suma de 5.000 de lei, pe care o poate utiliza pentru dotari de natura obiectelor de inventar.

Conducerea fiecarei unitati de invatamant va decide cu privire la bunurile pe care le va achizitiona din recompensa primita.

Ministerul Educatiei Nationale va repartiza sumele la Inspectoratele Scolare Judetene/al
municipiului Bucuresti, care la randul lor vor avea obligatia sa le repartizeze unitatilor de invatamant aflate in raza lor teritoriala.

Lista completa a scolilor castigatoare >>

Capcanele GRAMATICII si LITERATURII Romane
Capcanele GRAMATICII si LITERATURII Romane

Vezi detalii

… vezi aici lista completa a scolilor castigatoare >>

Competitia “Scoala Europeana” este o initiativa a Ministerului Educatiei Nationale care se bucura de recunoastere din partea institutiilor europene.

Potrivit unui anunt publicat pe site-ul MEN, la cele zece editii ale competitiei (2004-2013) au participat 1.445 unitati de invatamant, dintre acestea 311 au primit certificatul si trofeul ‘Scoala Europeana’.

Competitia se adreseaza tuturor unitatilor de invatamant preuniversitar care au fost si sunt implicate in programele europene din domeniul educatiei si formarii profesionale.

Odata obtinut, certificatul ‘Scoala Europeana’ este valabil pentru o perioada de trei ani, dupa care scoala trebuie sa candideze din nou pentru a reconfirma titlul obtinut.mai multe -aici-http://www.portalinvatamant.ro/articole/noutati-97/lista-scolilor-care-primesc-suma-de-5000-de-lei-de-la-ministerul-educatiei-5555.html