Liga a IV-a / Olteniţenii, cu ratările, Unirea, cu golul!

CSM Olteniţa a pierdut sâmbătă la Mănăstirea, din cadrul rundei a 22-a a ligii a 4-a însă a dominat copios ostilităţile cu Unirea.Gazdele s-au văzut prea puţin în joc însă au speculat decisiv o eroare grosolană a portarului Ştef, marcând unicul gol al disputei cu 5 minute înainte de finalul primei reprize. „Am ratat enorm. Nepermis de mult chiar şi din faze clare de gol. În schimb, am primit un gol stupid după o fază care nu anunţa mai nimic. Portarul Ştef a ieşit aiurea permiţând gazdelor să înscrie spre finalul primei reprize. Păcat, CSM merita în mod sigur un rezultat pozitiv după felul în care s-a derulat jocul” a fost declaraţia lui Virgil Bogatu, tehnicianul olteniţenilor pentru www.arenamedia.ro.

CSM Olteniţa, susţinută la Mănăstirea din tribună şi de primarul Petre Ţone, bifează a doua înfrângere din retur păstrându-şi în schimb poziţia a 10-a din topul ligii a 4-a, cu 28 de puncte.
În Sâmbăta Mare, olteniţenii vor evolua pe teren propriu împotriva Viitorului din Curcani, neputând miza pe trei titulari din cauza unor accidentări, în vreme ce Unirea Mănăstirea, una din revelaţiile sezonului de primăvară, se va deplasa la Radovanu pentru un duel relativ facil cu Steaua.

CSM Olteniţa: Ştef – I. Stoica, Dumitru, G. Stoica, Catană – Cudalbu, Porumbel, Zeld, Ghiţă (60 C. Stan) – Udrişte (70 Tilintoi), Frătescu.SURSA-www.arenamedia.ro.

Error