Liga a 4-a / Olteniţenii au dat startul pregătirilor pentru retur!

Noul antrenor, Virgil Bogatu a avut la dispoziţie 35 de jucători din care 12, seniori.
CSM Olteniţa, formaţie care ocupă locul 10 în topul judeţean, a dat sâmbătă startul pregătirilor pentru partea secundă a sezonului 2013-2014. Noul antrenor, Virgil Bogatu a avut la dispoziţe nu mai puţin de 35 de jucători din care 12, seniori. După câteva zeci de minute de “dezmorţeală”, Bogatu şi-a supervizat elevii într-un joc – şcoală, desfăşurat pe parcursul a două reprize de câte 30 de minute. “A fost un bun prilej de a ne cunoaşte şi de a stabili priorităţile pentru perioada următoare. În mod cert, vom transfera câţiva jucători pentru a fortifica lotul pentru retur. Aşa cum am spus, mie îmi plac provocările şi luăm serios în calcul posibilitatea de a acumula toate punctele în retur. Am reuşit acest lucru la Modelu şi îndrăznesc să spun că vom reuşi şi la Olteniţa. Va fi greu dar nu şi imposibil” a declarat pentru www.arenamedia.ro, noul antrenor al olteniţenilor, Virgil Bogatu.
La prima şedinţă de pregătire desfăşurată pe terenul 2 din incinta Complexului Navol, a asistat şi preşedintele clubului, Ion Piţoi.
Potrivit staffului administrativ, echipa va efectua, săptămânal, câte trei şedinţe de pregătire. În perioada 1-10 februarie, CSM se va afla într-un cantonament la Snagov.
În prima etapă a returului, CSM va evolua la Independenţa împotriva echipei Venus, ocupanta locului secund în clasamentul ligii a 4-a. În tur, cele două formaţii au încheiat jocul, nedecis, 1-17.SURSA-ARENAMEDIA.RO

Error