LANSARE OFICIALA-Incepand cu 12 septembrie, Asociatia ,,Ai vointa, Ai putere,, deschide larg usile pentru toti copiii indiferent de statutul financiar.

s3130050s3130053s3130063s3130068s3130075s3130077s3130078s3130081s3130085 s3130086 s3130087A fost o zi importanta pentru multi dintre noi, dar si pentru cei care nu au putut ajunge! a fost un moment unic care va ramane in istoria Asociatiei. Lansarea a fost inceputa cu binecuvantare Dumnezeiasca, urmata apoi de dezbateri liberi ale obiectivelor. Totodata multumesc domnisoarei Dragan Cristina care este un om deosebit si am si incheiat parteneriat. Multumesc Asociatiilor doamna Oana Tulac, multumesc reprezentantului Uniunii Ucrainene doamna Felicia Radu, multumesc colegelor mele profesoare scumpe care au fost alaturi de mine : Mihaela Ciorica, Gorneanu Iulia, Ionela-Mihaela Gheorghe, multumesc doamnei Maria Secrieru pentru prezenta, multumesc reprezentatului primariei Ulmeni doamnei Bucur Mioara, Multumesc doamnei Sabina-Florina Bobe -Psihoterapeut, multumesc presedintelui Romilor care a onorat cu prezenta, multumesc echipei mele care musai ma vor suporta : asistent social Irina Lutu, receptioner Trifan Daniela, multumesc scumpilor copii care au adus traditia si in acest moment, Multumesc celor care m-au sustinut sa duc la bun sfarsit acest moment: Marius Pandele si Ariton Marius, multumesc preacucernicilor preoti, multumesc presei: RADIO TV OLTENITA-Dumitru Dragon si Ţeapă Vlad Popa, multumesc din suflet tuturor invitatilor si sper cat de curand sa facem parteneriate in toata tara! Va multumesc voua, dragii mei!
Cu drag, al vostru simplu om trecator,
Presedinte,
Marineata Ionut                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
LOCUL IDEAL PENTRU TEME, PRIETENII SI DISTRACTIE :
CLUBUL COPIILOR – AFTER SCHOOL Asociatia – Ai Vointa, Ai putere- Oltenita !!!
Incepand cu 12 septembrie, Asociatia ,,Ai vointa, Ai putere,, deschide larg usile pentru toti copii indiferent de statutul financiar.
Pentru inscrieri, puteti sa ne scrieti pe adresa de e-mail aivointaaiputere@gmail.com sau la tel. 0723725386
Adresa noastra este pe Bulevardul Tineretului, nr.22 (vis-a-vis de fostii pompieri)
Pentru a va convinge, va invitam sa ne distram si sa schimbam pareri/idei.
Va garantam, ca veti ramane surprinsi, incantati si nu in ultimul rand, vom deveni prieteni, deoarece acesta este scopul nostru!