RADIO TV OLTENITA
Social

Joi, 14 aprilie 2016, are loc Bursa generală a locurilor de muncă la Călărași și Oltenița

 

 

DSC_0451 (640x633)Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași organizează în data de   14 aprilie 2016 Bursa generală a locurilor de muncă, acțiune destinată tuturor persoanelor care se află în căutarea unui job.

Evenimentul se va desfășura începând cu ora 9.30, atât în localitatea Călărași, în foaierul Centrului Cultural Județean ”Barbu Știrbei” (vis-a-vis de Palatul Prefecturii), cât și în Oltenița, la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă, str. Argeşului nr. 111.

În această săptămână, în evidenţa AJOFM Călăraşi sunt înregistrate 345 de locuri de muncă vacante, dintre care 257 în județul Călărași, diferența de 88 posturi fiind oferite călărășenilor în alte județe ale țării, precum: Giurgiu, Tulcea, Bihor, Cluj, Ilfov și București.

”Bursa generală a locurilor de muncă din acest an se desfășoară sub egida <Zilele europene ale angajatorilor>.

Rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeană organizează, în perioada 4-15 aprilie, o serie de evenimente adresate în special angajatorilor, sub egida “European Employers’ Days”.

Obiectivele acestei inițiative sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, de a întreține un dialog între Serviciile Publice de Ocupare și de a crește gradul de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă.

Această inițiativă a SPO va sublinia importanța angajatorilor ca fiind unul dintre cele mai relevante grupuri țintă, fiecare stat membru concentrându-se asupra nevoilor specifice pieței muncii.” a precizat domnul Nicolae Chirana, director executiv al AJOFM Călărași.

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, angajatorii  sunt rugaţi să transmită la AJOFM Călărași, cât mai curând posibil, prin  fax: 0242-331693 sau e-mail: ajofm@cl.anofm.ro, oferta de locuri de muncă vacante pentru bursa locurilor de muncă.  Persoană de contact : Donciu Simona——————————————————————

50 posturi vacante pentru bucătari în Marea Britanie, oferite prin rețeaua EURES

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă – Călărași pune la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate, prin rețeaua EURES,       50 de locuri de muncă vacante în meseria de bucătar, pentru Marea Britanie.

Persoanele interesate trebuie să pregătească micul dejun, prânzul și cina pentru room-service, cât și comenzile pentru catering.

Pentru ocuparea celor 50 de posturi se solicită calificare de bucătar și cel puțin 1 an experiență în domeniu. De asemenea, sunt necesare cunoștințe de limba engleză- nivel A2 scris și citit, precum și cunoștințe de operare pe calculator, pentru a prelua și onora comenzile.   Angajatorul oferă cursuri de pregătire profesională.

Angajarea se face pe perioadă nedeterminată, pentru un salariu între 15.000 – 25.000 lire/an. Cazarea este pusă la dispoziție de angajator pentru o săptămână, după care se oferă sprijin în găsirea unei locuințe convenabile.

Transportul din România către UK va fi suportat de către angajat.

Persoanele care îndeplinesc condițiile solicitate vor transmite un curriculum vitae model Europass, în limba engleză,  la adresa de email: norina@culturepot.co.uk.

Interviul va avea loc la hotel Novotel, în București, în perioada 10-12 mai 2016.

 

 

Compartimentul  Comunicare şi Secretariatul Consiliului Consultativ