Iulian Dumitrescu, senator PNL: Alegerile prezidențiale din România sunt mai interesante pentru public decat cea mai de succes telenovelă. Drumul lui Crin Antonescu spre Cotroceni poate fi pavat cu certitudini de o coaliție de 70%

”Privită din exterior, USL pare a fi o bombă cu ceas, gata să se dezmembreze din toate încheieturile și să spargă geamurile alegătorilor nevinovați. Privită din interior, coaliția de guvernământ este o convenție de oameni responsabili, preocupați să răspundă îngrijorărilor economice ale oamenilor de rând”, a declarat senatorul PNL Iulian Dumitrescu.
În opinia acestuia, ”alegerile prezidențiale din România sunt mai interesante pentru public decat cea mai de succes telenovelă, motiv pentru care USL trebuie să se mobilizeze și să îl susțină cu toată energia pe Crin Antonescu în cursa spre Cotroceni”.
Iulian Dumitrescu susține că”la originea coagulării PNL și PSD într-o uniune funcțională stau trei elemente: Traian Băsescu, austeritatea și speranțele oamenilor într-o viață mai bună”. Senatorul liberal este de părere că, după accederea USL la putere, liantul dintre partidele din USL s-a dovedit a fi construit din”responsabilitatea și dorința liderilor de a confirma”. În acest context, nimeni nu are interesul să torpileze USL din interior, crede parlamentarul PNL.
”Chiar dacă se întâmplă uneori să aibă opinii diferite față de Victor Ponta pe teme punctuale, Crin Antonescu a fost și este un promotor constant și important al USL”, a mai adăugat Dumitrescu.”Principalul beneficiar al coaliției de guvernare este, până în acest moment, Victor Ponta, care a acumulat notorietate și încredere din poziția de premier. Este rândul lui Crin Antonescu să fie sprijinit să performeze în poziția de candidat USL la Președinție, cu atât mai mult cu cât drumul acestuia spre Cotroceni poate fi pavat cu certitudini de o coalițe de 70%”, susține senatorul liberal.
9 octombrie 2013
Error