IPOTEZA SOC DIN DOSARELE STASI: ANGELA MERKEL ESTE FIICA LUI HITLER

O nouă teorie conspirationistă circulă pe internet de ceva vreme. La o documentare succintă aflăm că Angela Merkel este născută pe 17 iulie 1954, în Germania de Est (RDG) si este fiica unui pastor luteran si al unei profesoare de latină. Aceste informatii au fost acceptate de toată lumea până în clipa în care mai multe documente secrete din arhiva STASI (fosta securitate RDG) au fost făcute publice.
În aceste dosare a fost consemnată nasterea unui copil de sex feminin, fiind identificat precum Angela Merkel, în data de 20 aprilie 1954. Nasterea a fost realizată pe cercetarea medicului german Karl Klauberg, care este cunoscut în istorie precum un supus de seamă a lui Hitler. Supranumit si “îngerul mortii“, Klauberg a fost condamnat de către instanţele de judecată la crime de război inimaginabile. A stat în puscărie doar 7 ani, după care a fost eliberat si trimis în Germania cu o misiunea specială de către KGB.
Doctorul Klauberg era un expert în inseminarea artificială si din dragostea să nebună pentru Hitler, acesta i-a prelevat si înghetat mai multe mostre de spermă. După cum spune si istoria, Hitler a fost fiul nelegitim al lui Solomon lui Rothschild, născut de amanta sa Anna Maria Schicklgruber.
Odată ajuns în Germania, Klauberg a primit ordin să reînvie un copil care poartă markerii lui Hitler. Procesul de inseminare artificială în acei ani era aproape necunoscut publicului larg, cauză pentru care munca lui Klauberg era privită cu scepticism de cei mai multi. Poveste din dosarele STASI continuă si se spune că drept mamă surogat a fost aleasă sora Evei Braun, Gretl Braun. Gretl era o militantă socialistă si care făcea parte din conducerea Partidului Social Democrat, al cărui ideologie se baza pe principiile marxiste.
La numai doi ani după acest eveniment, doctorul Klauberg a fost asasinat în conditii misterioase. Probabil că îsi încheiase misiunea si STASI nu mai avea nevoie de el. O altă teorie sustine că a devenit agent KGB, schimbându-si astfel identitatea.

NAsTEREA COPILULUI LUI HITLER
La scurt timp după nasterea fetitei lui Hitler, a fost semnat un acord între sovietici, americani si reprezentantii Vaticanului. Copilul a fost plasat sub tutela Bisericii Catolice si a fost plasată familiei Kasner. I-a fost schimbată si data de nastere din 20 aprilie (ziua în care s-a născut si Hitler) 1954 în 17 iunie 1954 si i-a fost oferit numele de Angela Dorothea Kasner.
Ciudat mai este si faptul că imediat după nasterea micutei Angela, familia Kasner a hotărât să se mute de la Hamburg (RFG) în Germania de Est.
Punctul principal al acordului asupra fiicei lui Hitler a fost ca aceasta să fie crescută în spiritul catolic, dar să nu pună mâna pe putere până atunci când un preot neamt va ajunge să tină frâiele Vaticanului.
În 1977, Angela Dorothea Kasner a devenit Angela Merkel în urma unui mariaj de numai 5 ani cu fizicianul Ulrich Merkel.
În urma mortii lui Ioan Paul al doilea, un nou Papă a fost ales pentru a conduce Biserica Catolică. Acesta a fost Joseph Aloisius Ratzinger, care a fost numit Papă în data de 20 aprilie 2005. Coincidentă sau nu ca un Papă să fie înscăunat de ziua de nastere a lui Hitler, dar si în aceeaşi zi în care Angela Merkel s-a născut?
Abia după ce Papa Benedict al XVI-lea a preluat conducerea Vaticanului, Angela Merkel a fost aleasă în functia de cancelar al Germaniei. Astfel, copilul lui Hitler avea să îndeplinească un vis mai vechi al tatălui său care si-a dorit cu ardoare să devină cel mai puternic om din lume. În afară de faptul că Merkel este cancelarul Germaniei, ea este si preşedintele Blocului G-8 si mai are si influente majore la Vatican. Angela Merkel este considerată cea mai puternică femeie din lume.

ASEMĂNAREA IZBITOARE CU HITLER
Într-un interviu acordat unei reviste Germane, Angela Merkel si-a recunoscut pasiunea iesită din comun pentru muzica lui Richard Wagner. Muzicianul german a fost un satanist convins si mai mult decât atât a fost si preferatul lui Hitler. Pe lângă acest fapt, se poate observa cu ochiul liber asemănarea izbitoare între Hitler si Merkel, dar si între Merkel si mama să surogat Gretl Brauns.SURSA-NEWSTIRIROMANIA.RO

Error