IPJ CALARASI-Stiri din judet !

politia arestari-3Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de poliţişti

 

Poliţiştii de investigaţii criminale împreună cu cei pentru acţiuni speciale şi ai Postului de Poliţie Ulmu au prins, la data de 04 mai 2016, pe un bărbat condamnat de Tribunalul Bucureşti.

Pe numele lui R. Viorel, de 46 ani, a fost emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat de Tribunalul Bucureşti la 2 ani şi 8 luni pentru constituirea unui grup infracţional organizat.

Bărbatul, depistat pe raza comunei Ulmu, a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepsei.

 

 

Tineri, reţinuţi de poliţişti, pentru comiterea de infracţiuni cu violenţă

 

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Grădiştea au reţinut, la data de 05 mai 2016, doi tineri din comuna Cuza Vodă, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, loviri sau alte violențe și distrugere.

La sfârşitul lunii aprilie 2016, C. Daniel, de 17 ani, și P. Victor, de 24 ani, ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil din comuna Cuza Vodă, unde i-ar fi agresat pe proprietari şi ar fi distrus un telefon mobil.

Cei doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 ore, urmând să fie prezentaţi astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.

 

 

 

 

 

Şoldanu – accident rutier

 

În după-amiaza de 05 mai 2016, S. Irina, de 41 ani, din comuna Luica, a condus un autoturism pe DN 4, în comuna Şoldanu, şi a surprins şi accidentat pe un tânăr de 15 ani, care s-ar fi angajat în traversarea drumului fără să se asigure şi prin loc nepermis.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ şi i-au fost prelevate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările se efectuează pentru determinarea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.