RADIO TV OLTENITA
Social

IPJ CALARASI-Chirnogi – arestaţi preventiv pentru tâlhărie calificată

politiaUrmărit internaţional, prins de poliţişti

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi Poliţiei Oraşului Fundulea, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi au dus la îndeplinire, la data de 26 ianuarie 2016, mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis în luna octombrie 2015 de Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti pe numele lui M. Florin, de 43 ani, din oraşul Fundulea, judeţul Călăraşi.
Bărbatul, urmărit internaţional, era condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Acesta a fost depus în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepsei.

Chirnogi – arestaţi preventiv pentru tâlhărie calificată

Poliţiştii din Olteniţa au prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Olteniţa pe cei doi tineri, bănuiţi că au tâlhărit un bătrân din Chirnogi. Instanţa a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Investigaţiile efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Olteniţa, Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa şi Postului de Poliţie Chirnogi au condus la prinderea şi a celei de-a doua persoane, B. Ionuţ, de 19 ani, din comuna Chirnogi, care, împreună cu minorul D. Iulian, de 16 ani, ar fi pătruns în locuinţa unui bătrân de 82 ani, în noaptea de 23/24 ianuarie 2016, pe care l-ar fi deposedat, sub ameninţare, de un telefon mobil şi de o sumă de bani.
Cei doi au fost arestaţi preventiv, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Călăraşi – accident rutier uşor

În după-amiaza de 27 ianuarie 2016, S. George, de 48 ani, din Călăraşi, a condus un autoturism pe strada Prel Bucureşti, din municipiul Călăraşi, şi, la intrarea într-o parcare, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la dreapta şi a intrat în coliziune cu alt autoturism, condus de M. Marian, de 26 ani, din Călăraşi.
În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto M. Marian.
Cei doi conducători auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Cercetările vor fi efectuate în continuare pentru determinarea tuturor cauzelor producerii accidentului.