Intervenție la incendiu de locuință în satul Cetatea Veche, comuna Spanţov

INCENDIU 2Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet au intervenit pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ o oră şi 15 minute

În data de 27.03.2015, ora 00.51, pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet au fost solicitați să acţioneze în satul Cetatea Veche, comuna Spanţov, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință, proprietate individuală, aparținând Eugeniei N.
La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens la nivelul acoperișului locuinței, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza coșului de evacuare a fumului, deteriorat și neprotejat termic față de materialele combustibile.
Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ o oră şi 15 minute.
În urma incendiului au ars: acoperișul casei (construit din lemn și învelit cu tablă), pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați şi aproximativ 15 metri pătraţi din podul casei construit din lemn şi stuf.
Pompierii militari au intervenit eficient și au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 40.000 de lei.

Recomandări ale I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi

Error