Intervenție la incendiu de autoturism în comuna Mitreni

INCENDIU AUTOUn echipaj de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Oltenița a intervenit în localitatea Mitreni, pe strada Lalelei, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu flacără şi mult fum la nivelul unui autoturism

În data de 28.02.2014, ora 08.10, pompierii militari din cadrul Detașamentului Oltenița au fost solicitaţi, să acţioneze pe raza localităţii Mitreni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unui autoturism staționat (înmatriculat în străinătate), proprietate individuală, aparținând lui Cristian D.
La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens la nivelul compartimentului motor al autoturismului.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul conductorilor electrici din zona compartimentului motor al vehiculului.
Un echipaj specializat de stingere din cadrul Detașamentului Oltenița s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 10 minute. În urma incendiului au ars: conductori electrici, elemente din plastic și componente din structura bordului vehiculului.

Error