INSPECTORATUL SCOLAR JUDETEAN CALARASI-Actiune la OLTENITA !

Prima ședință a acestui an școlar, cu directorii unităților de învățământ din județul Călărași, s-a desfășurat la Oltenița. Invitați la această întâlnire au fost doamna doctor Camelia Truică- medic șef D.S.P. Călărași, domnul inspector șef, colonel Ionel Marcu -Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași,
domnul inspector șef,comisar Florin Țicu – I.PJ. Călărași, domnul colonel Valentin Bucur- șeful departamentului de prevenire, in cadrul I.S.U. Călărași,
domnul comisar șef Marius Popescu- șeful biroului siguranța școlară în cadrul I.PJ. Călărași și domnul Dumitru Chihaia- reprezentatul asociațiilor de părinți din județul Călărași, cărora le mulțumim pentru prezență.
Acțiunea a debutat cu un program artistic oferit de Colegiul Național “Neagoe Basarab” Oltenița.
Pe lângă problemele organizatorice privind începutul de an școlar, subiectele dezvoltate în ședință au fost legate de siguranța sanitară, siguranța fizică a elevilor/cadrelor didactice dar și de siguranța clădirilor în care se desfășoară actul educațional.
S-a evidențiat și necesitatea existenței parteneriatului școala-elevi-parinți, acesta fiind un factor important în reușita școlară.
Multumim primariei din Oltenița ca ne-a pus la dispoziție spațiul, Colegiului Național ” Neagoe Basarab”, Liceului tehnologic “Nicolae Bălcescu” și Școlii gimnaziale “Lucian Pavel” pentru ajutorul dat în organizarea evenimentului.
Error