Infracţiuni rutiere, constatate de poliţişti in zona OLTENITA !

POLITIALa data de 12 august a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa au depistat, pe strada Mihai Bravu, un autoturism condus de P. Niculae, de 32 ani, din localitate.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată din luna aprilie a.c..
În cauză s-a întocmit dosar penal.

La data de 12 august a.c., agenţi din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani, care desfăşurau o acţiune de reducere a riscului rutier, au depistat doi bărbaţi care conduceau tractoare neînmatriculate şi fără a poseda permise de conducere.
Astfel, au identificat pe G. Gigel, de 39 ani, din comuna Şoldanu, care conducea, pe DN 4, un tractor neînmatriculat, care tracta o remorcă neînmatriculată, şi fără a poseda permis de conducere.
L. Paul, de 35 ani, din comuna Şoldanu, a fost depistat în timp ce conducea, pe DN 4, un tractor neînmatriculat, cu remorcă neînmatriculată, fără a poseda permis de
conducere. Conducătorul auto a prezentat şi o concentraţie alcoolică de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cei doi bărbaţi vor fi cercetaţi sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Evenimente rutiere, fără victime, provocate de persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice

La data de 12 august a.c., Secţia 3 Poliţie Rurală Curcani a fost sesizată cu privire la faptul că, pe DN 4, în comuna Curcani, a avut loc o tamponare.
Din primele verificări efectuate de poliţişti s-a constatat că E. Florin, de 19 ani, din comuna Curcani, a condus un autoturism pe DJ 402 şi, la intersecţia cu DN 4, a intrat în parapetul metalic de protecţie, amplasat pe marginea drumului public şi într-un alt autovehicul, oprit în afara părţii carosabile.
Din accident nu au rezultat victime.
Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

În noaptea de 12/13 august a.c., Poliţia Oraşului Budeşti a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe DJ 411, se află răsturnat un autoturism.
Poliţiştii, deplasaţi la faţa locului, au constatat că P. Mădălin, de 28 ani, din Bucureşti, se afla împreună cu V. George, de 19 ani, din comuna Cocora, judeţul Ialomiţa, pe raza localităţii Crivăţ, unde construiesc o casă, şi, profitând de neatenţia celui din urmă, i-a sustras cheile autoturismului.
Acesta a plecat la o plimbare cu autoturismul pe DJ 411 şi, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, răsturnându-se, fără a fi înregistrate victime.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că acesta avea o concentraţie alcoolică de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta avea şi permisul reţinut pentru alte abateri.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Error