Infracţiuni – constatate de poliţiştii din Oltenita

Agenţi din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa au depistat, la data de 05 iunie a.c., în jurul orei 0145, pe strada General Manu, un autoturism marca Daewoo, condus de R. Cristian, de 39 ani, din localitate, care nu poseda permis de conducere.
În cauză sunt efectuate acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de OUG 195/2002, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

În ziua de 05 iunie a.c., ora 12,05, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Olteniţa şi agenţi de ordine publică au depistat în trafic pe D.N. 41, în comuna Chirnogi, pe M. Liviu, de 28 ani, din localitate, în timp ce conducea un ATV neînmatriculat.
În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie prin parchet.

Chiselet – comerţ ilicit, sancţionat de poliţişti

În după-amiaza de 05 iunie a.c., în intervalul 12:00 – 16:00, agenţii Postului de Poliţie Chiselet, au desfăşurat o acţiune pentru protejarea populaţiei împotriva activităţilor ilicite de comerţ.În timpul activităţilor efectuate, poliţiştii au depistat pe Ş. Gabi, de 32 ani, din municipiul Olteniţa, în timp ce oferea spre vânzare, dintr-un atelaj hipo, mai multe pachete ce conţineau seturi de bucătărie, fără să deţină vreun document care să ateste provenienţa bunurilor.
Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei, iar produsele, în valoare totală de 1500 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Error