Incendiu violent produs la o locuinţă din municipiul Olteniţa, pe strada Mircea Eliade

Incendiu violent produs la o locuinţă din municipiul Olteniţa, pe strada Mircea Eliade
Două echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au acţionat timp de aproximativ 55 de minute pentru lichidarea incendiului
Pompierii militari au intervenit eficient și au stins incendiul în limitele găsite, fiind salvate locuinţe şi mai multe bunuri materiale aflate în imediata vecinătate
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unui scurtcircuit electric
În data de 02.10.2020, ora 09.58, două echipaje profesioniste de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au fost solicitate să acţioneze pe raza municipiului Olteniţa, pe strada Mircea Eliade, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, proprietate individuală.
La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără și cu fum dens la nivelul podului şi acoperişului locuinţei, pe o suprafaţă de aproximativ 75 de metri pătraţi, existând risc de extindere a arderii la alte imobile şi bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.
Pompierii militari olteniţeni s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru stingerea incendiului timp de aproximativ 55 de minute.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul instalaţiei electrice îmbătrânite a locuinţei.
Exista pericolul ca arderea să se extindă şi la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt şi au lichidat incendiul în limitele găsite.
La locul incendiului s-a deplasat şi un echipaj de prim ajutor SMURD, însă din fericire, nu a fost nevoie de intervenţie.

Error