INCENDII IN CHIRNOGI SI SPANTOV !

Intervenție la incendiu de locuință în comuna Spanțov
pompieriUn echipaj de stingere din cadrul Gărzii de intervenție Chiselet a acționat pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta mocnit și cu fum dens la nivelul unei locuințe din localitatea Spanțov

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui cablu electric defect și neizolat corespunzător care alimenta un televizor

În data de 03.10.2014, ora 21.39, pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Chiselet au fost solicitaţi, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Spanțov, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul dormitorului unei locuințe, proprietate individuală, aparținând Niculinei I.
La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta mocnit și cu mult fum la nivelul patului și mobilierului din dormitorul locuinței, existând pericolul de extindere a arderii și la celelalte camere ale casei.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui cablu electric defect și neizolat corespunzător, care alimenta un aparat TV…
Un echipaj de stingere s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capaciate mărită, acţionând rapid pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 15 minute.
În urma incendiului au ars: un pat și o saltea, elemnete de mobilier, un televizor, o ușă din lemn și aproximativ 12 metri pătrați din dușumeaua camerei, valoarea pagubelor fiind estimată la suma de aproximativ 2500 de lei.
Au fost salvate de către pompierii militari bunuri materiale în valoare de circa 100.000 de lei

Intervenţie la incendiu de anexe gospodărești în localitatea Chirnogi

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Oltenița au intervenit pe raza comunei Chirnogi, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu flacără şi mult fum la două anexe gospodărești

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui cablu electric defect și neizolat corespunzător

În data de 03.10.2014, ora 17.10, pompierii militari din cadrul Detașamentului Oltenița au fost solicitaţi, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Chirnogi, pentru stingerea unui incendiu, care se manifesta cu flacără şi fum dens la nivelul a două anexe gospodărești, un adăpost de animale și o magazie de lemne, proprietăți individuale aparținând lui Viorel T.
La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta violent la nivelul anexelor, existând pericolul ca arderea să se extindă la locuință și la celelalte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui cablu electric defect și neizolat corespunzător din compunerea instalației electrice a gospodăriei.
Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 30 de minute.
În urma incendiului au ars: un adăpost de animale (în care se falu și doi purcei), o magazie construită din lemn și învelită cu tablă pe o suprafață de circa 50 de metri pătrați și aproximativ 100 kg de lemne.

Intervenție la incendiu de anexe gospodărești în Călărași pe strada București

Un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului Călărași au intervenit pe strada București pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu flacără şi mult fum la o anexă gospodărească și o bucătărie de vară

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui cablu electric defect și neizolat corespunzător

În data de 03.10.2014, ora 21.30, pompierii militari din cadrul Detașamentului Călărași au fost solicitaţi, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza municipiului, pe strada București, pentru stingerea unui incendiu, care se manifesta cu flacără şi fum dens la nivelul unei bucătării de vară (proprietate individuală, aparținând lui Carmen C.) și a unei anexe gospodărești (magazie, proprietate individuală aparținând lui Aurel A.).
La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta violent la nivelul magaziei și la acoperișul bucătăriei de vară, existând pericolul ca arderea să se extindă la locuințe și la celelalte bunuri materiale aflate în imediata apropiere.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui echipament de iluminat electric (defect), neizolat și amplasat necorespunzător.
Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ o oră și 10 minute.
În urma incendiului au ars: acoperișul magaziei, 4 cauciucuri, o saltea, cinci kg de materiale textile (bunuri în proprietatea lui Aurel A) și acoperișul bucătăriei de vară pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, instalația electrică, izolația termică, un aragaz și elemenete de mobilier ( bunuri materiale din proprietatea lui Carmen C.),

Intervenție la incendiu de miriște

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Oltenița au intervenit în comuna Chirnogi, pentru lichidarea unui incendiu de miriște, care se manifesta cu mult fum pe o suprafaţă de aproximativ 1,5 hectare

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de către o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea miriștii

În data de 03.10.2014, ora 13.53, pompierii militari din cadrul Detașamentului Oltenița au fost solicitaţi să acţioneze pe raza localităţii Chirnogi, pentru stingerea unui incendiu de miriște de porumb, care se manifesta pe un teren agricol în suprafaţă de aproximativ 1,5 hectare.
La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu flacără și mult fum, acesta extinzându-se rapid din cauza vântului puternic.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de către o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea miriștii de porumb și vegetației uscate.
Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 45 de minute.
În urma incendiului a ars miriște de porumb și vegetație uscată pe o suprafaţă de circa 1,5 hectare, nefiind înregistrate pagube materiale.

Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi
Plutonier adjutant Tătăranu Ştefan-Ovidiu – Telefon: 0758236044 / 0723208850

Error