PublicitateSocial

În luna ianuarie 2016 are loc selecția pentru locurile de muncă din domeniul agricol – Spania

 

 
ajfm calarasiÎn perioada 25-29 ianuarie 2016 va avea loc selecția pentru ocuparea locurilor de muncă din domeniul agricol –Spania.
Firma Surexport Campania Agraria SL cu sediul în Huelva –Spania a comunicat, prin rețeaua EURES, o ofertă de 800 de locuri de muncă pentru muncitori necalificați (culegători căpşuni).
Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2016.
Salariul oferit de firmă este de 40 euro brut /zi, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.
Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi. Nu există posibilitatea cazării solicitanților barbați în cadrul firmei.
Transportul către locul de muncă este plătit de angajator şi se decontează din salariile pe care lucrătorul le va primi în timpul lucrat la firmă.
Perioada de probă este de 15 zile, timp în care atât angajatul cât și angajatorul pot rezilia unilateral contractul. Dacă, în perioada de probă, decizia de reziliere a contractului aparţine angajatului, acesta va suporta din buzunarul propriu contravaloarea drumului de întoarcere. În situaţia în care decizia aparţine angajatorului, costurile drumului de întoarcere vor fi suportate de angajator.
Pot participa la selecție atât persoane care dețin NIE (număr de identificare a străinilor) cât și persoane care nu au mai lucrat în Spania.
Persoanele interesate din județul Călărași trebuie să se adreseze asistentului EURES din cadrul AJOFM Călărași pentru a fi înregistrate în baza de date, cu următoarele documente:
• copie act identitate;
• cazier judiciar,
• adeverința medical cu mențiunea “apt pentru muncă”,
• CV model Europass în limba română.
Relații suplimentare se pot obține la telefon 0242/315798. Persoană de contact – Donciu Simona, asistent EURES.