RADIO TV OLTENITA
Social

Galei Voluntarilor organizată de sucursala Oltenița a Asociației ”Foișorul de Foc” Voluntariat și Parteneriat pentru Viață, OLTENITA, 15 decembrie 2017.

SURSA-FACEBOOK/Liliana Niculita—Fotografie de grup la finalul Galei Voluntarilor organizată de sucursala Oltenița a Asociației ”Foișorul de Foc” Voluntariat și Parteneriat pentru Viață, București, 15 decembrie 2017. Menționez că acest ONG este unul din cele câteva ONG-uri de la nivelul țării care și-a obținut pe drept statutul de ”Utilitate publică”. Pentru cine nu știe, acest statut aproape că echivalează cu acela al unui minister, adică are dreptul la finanțare de la buget. Desigur, nu primim de la buget niciun leu. La această sărbătoare pentru Oltenița a fost prezent domnul general de brigadă (în rezervă) Vasile Ciornei, șeful asociației la nivel național, care, în cuvântul său, a apreciat sucursala de la Oltenița ca fiind a doua ca forță și ca număr de activități la nivelul țării după sediul central din București.
Precizez că această asociație este specializată pe situații de urgență, că domnul Vasile Ciornei este un general… pe bune, nu unul dintre aceia care și-au obținut gradele pe criterii politice, că domnul general a fost prezent în biroul domnului primar Petre Țone acum vreo 3 ani, solicitând sprijinul Primăriei Oltenița pentru sucursala oltenițeană care are nevoie de un sediu propriu și că pe domnul primar Țone nu-l interesează colaborarea cu oameni valoroși de genul celor pe care i-am descris. Mulțumim, totuși, pentru că ne-a pus la dispoziție Sala Mare a Primăriei în care a avut loc activitatea.
Mulțumim, de asemenea, tuturor celor care au sprijinit organizarea acestei Gale, în special domnului Vali Stângaciu, care a asigurat o sonorizare foarte bună a evenimentului și doamnei Vali Stanciu, pentru momentele artistice foarte bune prezentate.