PublicitateSocial

FLAGRANT – REŢINUŢI DE POLIŢIŞTI PENTRU SPARGERI DE LOCUINŢE

 
2Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi au prins în flagrant doi bărbaţi, în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-o locuinţă din municipiul Călăraşi. Persoanele bănuite de furt calificat au fost reţinute.

În cursul acestei nopţi, în timpul unor activităţi specifice desfăşurate, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi – Serviciul de Investigaţii Criminale şi Serviciul pentru Acţiuni Speciale au prins în flagrant doi bărbaţi, după ce au pătruns într-un imobil aflat la curte, pe raza municipiului Călăraşi, cu intenţia de a sustrage bunuri.
U. Valentin, de 30 ani, şi V. Felix, de 39 ani, ambii din Călăraşi, având feţele acoperite, au forţat o fereastră şi au pătruns în interiorul locuinţei, moment în care au fost interceptaţi de poliţişti. Asupra lor au fost găsite cagule, mănuşi şi alte obiecte folosite la forţarea sistemelor de închidere a uşilor şi ferestrelor. 1
Cei doi bărbaţi, bănuţi de comiterea şi a altor furturi din locuinţe, au fost reţinuţi de îndată de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.
În cursul zilei de 12 septembrie 2015, aceştia vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă, cercetările urmând să fie continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.