RADIO TV OLTENITA
Social

CONSILIUL JUDETEAN CALARASI-Festivalul de muzică folk – Chitara Dunării

399956147 650208873969032 7848515878691285753 NCentrul Județean de Cultură și Creație Călărași , instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași organizează “Festivalul de muzică folk – Chitara Dunării”.
✔️ Două seri de neuitat pentru iubitorii de muzică folk:
25 noiembrie:
Trupa OCRU – hipsterii folkului românesc, în cel mai bun sens posibil, în termeni de prospețime, originalitate și racordare a acestui curent cultural la realitățile actuale. OCRU este un proiect muzical de Adrian Mărgineanu (voce, chitară) și Dorin Pitariu (chitară solo).
▶️Ducu Bertzi & friends
Evenimentul special “Ducu Bertzi – 50 de ani de carieră”, un concert aniversar de excepție ce celebrează jumătate de secol dedicat muzicii și tradiției românești. Acest spectacol unic aduce în prim plan cele mai semnificative momente din parcursul inegalabil al artistului, păstrând în centrul său teme precum dragostea pentru țară, Maramureșul, folk-ul, frumusețea naturii și iubirea.
26 noiembrie:
Concert în 3 cu Ada Milea, Bobo Burlăcianu și Alex Neagu
Concert cu personaje de o tristețe comică zguduitoare. Nici muzică, nici teatru, sau (poate) amândouă exact în același timp.
▶️ “Sunt un frate tânăr!” in memoriam Florian Pitiș
– Dorin Andone,
– Vlady Cnejevici,
-Teo Boar
✔️ Proiectul de muzică și poezie “SUNT UN FRATE TÂNĂR” este un proiect care își propune să readucă în memoria publicului cântecele și poeziile interpretate de marele artist FLORIAN PITTIȘ în perioada petrecută alături de faimosul grup PASĂREA COLIBRI.
Organizatori: Consiliul Județean Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași.
⏩ Preț bilet: 30 lei sală/20 lei balcon.
Biletele se găsesc la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.