EXPERIMENT SOCIAL—AGRESIVITATEA FATA DE FEMEI……lansat de echipa PAC-PAC STUDIOS!

PALAVESCUCATALIN PALAVESCU-un prieten sincer al tinerilor artisti olteniteni va lanseaza azi o noua provocare—–V-aţi întrebat vreodată cum aţi reacţiona în cazul unei nedreptăţi petrecute pe stradă? Ei bine, iată un experiment social, realizat pe străzile Bucureştiului, cu camera ascunsă.

În episodul de azi, trecătorii asistă la agresarea unei femei. Cum reacţionează ei? Se implică, o ajută, sună la Poliţie sau trec mai departe? Urmăriţi reacţiile în cele câteva minute ale clipului video de mai jos.

Un experiment social reprezintă un proiect de cercetare realizat cu subiecţi umani în lumea reală. Se investighează, de obicei, reacţia oamenilor, individual sau în grup, când sunt martorii sau chiar fac parte dintr-un scenariu pregătit în care se reproduce o situaţie ipotetică excepţională (de exemplu răpiri de persoane, violenţă fizică, tâlhării etc.).

Emisiunea este împărţită în episoade scurte care vor fi publicate cu o frecvenţă săptămânală, începând cu ziua de marţi, 4 noiembrie, pe REALITATEA.NET şi Youtube.

Totul este real, reacţiile trecătorilor sunt autentice!

Emisiunea este produsă de PacPac StudioS şi prezentată de Cătălin Palavescu. Echipa este formată din actori profesionişti, psihologi şi sociologi.

Error