EVENIMENTE SOCIALE SI RUTIERE IN ZONA OLTENITA

La data de 22 septembrie a.c., ora 04.30, agenţi din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani, au depistat pe DC 79, pe raza comunei Luica, un autoturism marca Dacia Logan, condus de G. Marius, de 23 ani, din comuna Dobroieşti, judeţul Ilfov, care avea o concentraţie alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ziua de 21 septembrie a.c., ora 14.10, agenţi din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au depistat pe raza comunei Chiselet, un autoturism marca Renault, condus de P. Gheorghe, de 65 ani, din Bucureşti.

Ca urmare a verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul şi semiremorca tractată nu erau înmatriculate, în cauză fiind întocmit dosar penal.

În seara de 20 septembrie a.c., ora 23.45, agenţi din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani şi poliţişti de frontieră au depistat pe D.N. 4, pe raza comunei

Şoldanu, un autoturism marca Fiat, condus de N. Florin, de 37 ani, din localitate, care emana halenă alcoolică.

Testându-l cu aparatul alcooltest, poliţiştii au constatat că acesta avea o concentraţie alcoolică de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Verificările au relevat şi că bărbatul de la volanul autoturismului nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

·                         

Error