Evenimente rutiere, produse pe raza judeţului CALARASI !

În  ziua de 06 iunie a.c., M. Gelu, de 29 ani, din municipiul Călăraşi, a condus un autoturism pe strada Belşugului şi a efectuat manevra de mers înapoi, fără să se asigure, acroşând pe S. Ana, de 27 ani, din Călăraşi, care circula pe partea stângă a părţii carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a pietonului.

 

 

 

După accident, conducătorul auto a părăsit faţa locului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat la scurt timp, când a şi fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul indicat a fost de 0,42 mg/l alcool pur in aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice şi vătămare corporală din culpă.

 

·                         

 

În seara de 07 iunie a.c., Secţia 8 Poliţie Rurală Tămădău Mare a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un autoturism a intrat în gardul unei locuinţe.

Poliţiştii deplasaţi de îndată la faţa locului au depistat autoturismul implicat în evenimentul rutier şi au identificat pe conducătorul auto D. Adrian, de 27 ani, şi pe R. Sorin, de 26 ani, ambii din comuna Tămădău Mare.

Deşi emana halenă alcoolică, D. Adrian a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

·                         

 

La data de 09 iunie a.c., pe D.J. 301, în interiorul comunei Fundeni, M. Marius, de 28 ani, din comuna Glina, judeţul Ilfov, a condus un atelaj hipo şi a schimbat direcţia, prin efectuarea virajului la stânga, fără a acorda prioritate de trecere unui microbuz, condus de D. Ion, de 46 ani, din comuna Mânăstirea, judeţul Călăraşi, cu care a intrat în coliziune.

Din accident a rezultat rănirea gravă a celor două persoane din  atelajul hipo, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma leziunilor suferite, C. Costel, de 64 ani, pasager în căruţă, a decedat la un spital din Bucureşti.

          Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor accidentului rutier.

 

 

Error