EVENIMENTE RUTIERE–Oltenita si Curcani – A adormit la volanul autoturismului şi s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului

Curcani – A adormit la volanul autoturismului şi s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului

În ziua de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 08.40, pe D.N. 4, în afara localităţi Curcani, a avut loc un eveniment rutier produs în următoarele împrejurări:

D. Andrei, de 23 ani, din Municipiul Olteniţa, în timp ce conducea autoturismul Dacia Logan, proprietatea fratelui său, din direcţia Bucureşti către Olteniţa, a adormit la volan, autoturismul intrând pe celălalt sens de mers şi părăsind partea carosabilă, oprindu-se în impact frontal cu un copac aflat pe  marginea drumului.

Conducătorul auto se afla singur în autoturism şi a fost transportat la un spital din Municipiul Bucureşti, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări, urmând a se propune soluţie prin parchet.   OLTENITA-

În ziua de 10 noiembrie a.c., ora 00.50, pe raza Municipiul Olteniţa, a fost oprit în trafic autoturismul marca  Dacia Logan, condus de B. Daniel, de 35 ani, din aceeaşi localitate, care fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie prin parchet.

În seara zilei de 09 noiembrie a.c., în jurul orei 23.10, o patrulă din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa a oprit pentru control pe DJ 411, în localitatea Radovanu, autoutilitara marca Mazda, condusă de R.  Ionel, de 32 ani, din Municipiul Bucureşti, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de   0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost transportat la spital unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 

 

 

 

 

Error