Evenimente rutiere-iulie 2013-in OLTENITA si MITRENI

Poliţia Municipiului Olteniţa a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, în seara de 27 iulie a.c., în jurul orei 2150, cu privire la faptul ca pe DN 31 a avut loc un eveniment rutier, soldat cu victime.

Din primele verificări efectuate a rezultat că C. Lucian, de 21 ani, din comuna Roseţi, judeţul Călăraşi, a condus un autoturism marca Opel pe raza comunei Chiselet, judeţul Călăraşi, şi a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă, unde s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a pasagerului I. Marian, care au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.

          În cauză sunt continuate cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor producerii accidentului.

În ziua de 28 iulie a.c.,  în jurul orei 1055, pe D.N. 4, în afara comunei Mitreni, Z. Liviu, de 36 ani, din Bucureşti, a condus un autoturism marca Skoda şi,  pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare faţă de autoturismul marca Fiat, condus de Ţ. Robert, de 32 ani, din comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi, care circula în aceeaşi direcţie şi a redus viteza la trecerea la nivel cu calea ferată, a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat vătămarea uşoară a conducătorului autoturismului Fiat şi a altor trei pasageri în cele două autovehicule, care au primit îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul alcootest, rezultatele fiind negative.

 

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

·                         

Error