Evenimente rutiere

În după-amiaza de 23 septembrie a.c., E. Costin, de 29 ani, din Bucureşti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe DN 3, în zona localităţii Lehliu Gară, şi nu a adaptat viteza în curbă, pe un carosabil umed, pierzând controlul asupra autovehiculului.
Maşina a pătruns pe sensul opus, unde a lovit frontal un autoturism marca Dacia 1310, condus de C. Vasile, de 63 ani, din comuna Lehliu, şi o autoutilitară, condusă de D. Lucian, de 43 ani, din Bucureşti .
În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului autoturismului Dacia 1310 şi a unui pasager în acelaşi autovehicul, care au fost transportaţi la spital pentru a le fi acordate îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Acestora le-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

În după-amiaza de 23 septembrie a.c., C. Eduard, de 21 ani, din comuna Fundeni, a condus un autoturism pe DJ 100, şi, la efectuarea manevrei de mers înapoi, a surprins şi accidentat grav pe T. Ioana, de 59 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, şi i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

POLITIA RUTIERAÎn seara de 23 septembrie a.c., C. Costel, de 28 ani, din comuna Curcani, a condus un autoturism pe DJ 402 şi a surprins şi accidentat pe P. Ionel, de 44 ani, din Bucureşti, care a încercat să traverseze drumul prin loc nepermis şi fără să se asigure.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului, care a fost transportat la spital.
Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Celor două persoane, implicate în accident, le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările sunt continuate pentru determinare cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere nedorite în acre sunt implicaţi pietonii, poliţiştii rutieri recomandă acestora să evite, pe cât posibil, deplasarea pe partea carosabilă, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă, să se asigure temeinic înaintea traversării drumului public şi să procedeze la efectuarea acesteia doar dacă sunt siguri că o pot face în condiţii de maximă siguranţă!

Error