Evenimente rutiere

În seara de 25 octombrie a.c., ora 1800, pe bulevardul Republicii, din municipiul Olteniţa, M. Iulian, de 24 ani, din comuna Curcani, judeţul Călăraşi, a condus un autoturism marca Ford, şi, pe fondul neacordării priorităţii de trecere, a surprins şi accidentat uşor pe I. Ionela, de 15 ani, din municipiul Olteniţa.

În cauză sunt continuate cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.

În seara de 27 octombrie a.c., ora 18:40, pe DN 4, în afara localităţii Budeşti, Z. Samuel, de 29 ani, din Bucureşti, a condus un autoturism marca Opel şi a încercat să evite un pieton, ce se deplasa pe lângă bicicletă, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac de pe marginea şoselei.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat, pentru îngrijiri medicale, la un spital din Bucureşti.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor în care s-a produs accidentul.

La data de 26 octombrie a.c., ora 0300, agenţi din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani au oprit, pe raza comunei Mitreni, un autovehicul marca VW, condus de T. Vasile, de 26 ani, din localitate, care emana halenă alcoolică.

          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

 

Error