Social

ESTE ȘANSA TA SĂ DEVII POLIȚIST!

 

Dacă te-ai hotărât să fii polițist, îți reamintim că, până la data de 15 noiembrie 2019, au loc înscrierile candidaților pentru participarea la concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție.

 

Poți candida pe cele 765 de locuri (dintre care 22 de locuri speciale pentru rromi și 10 pentru alte minorități) la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și pe 162 de locuri (dintre care 3 sunt locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități), la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

 

Până pe 15 noiembrie 2019, toți cei interesați pot depune dosarul de înscriere la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

 

Despre condițiile de recrutare, documentele pe care trebuie să le conțină dosarul, evaluarea performanței fizice, proba de verificare a cunoștințelor și despre alte neclarități privitoare la admiterea în școlile de agenți de poliție, găsești pe site-ul Poliției Române, la secțiunea carieră – Admitere 2019 și ianuarie 2020 la link-ul:

https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2019-si-ianuarie-2020 .

 

Concursul de admitere se va desfășura în perioada 10 – 23 ianuarie 2020.

 

 

MULT SUCCES!