E VREMEA INCENDIILOR—— !

INCENDII LOCUINTEIntervenție la incendiu de locuință în comuna Fundeni
Un echipaj de stingere din cadrul Gărzii de intervenție Budești a acționat în comuna Fundeni, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu flacără la acoperișul unei locuințe

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui cablu electric defect și neizolat corespunzător

În data de 26.09.2014, ora 21.39, pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Budești au fost solicitaţi, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Fundeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe,, proprietate individuală, aparținând Constantinei M.
La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu flacără la nivelul acoperișului locuinței pe o suprafață de aproximativ 8 metri pătrați..
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui cablu electric defect din compunerea instalației..
Un echipaj de stingere s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, acţionând rapid pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 15 minute.
În urma incendiului au ars: 4 grinzi de lemn și aproximativ 6 metri pătrați de pal din tavanul unui dormitor, fiind salvate de către pompierii militari bunuri materiale în valoare de circa 40.000 de lei.

Intervenţie la incendiu de locuință în localitatea Gălbinași

Pompierii militari din cadrul Gărzii Budești au intervenit pe raza comunei Gălbinași, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu flacără şi mult fum la dormitorul unei locuințe
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui aparat electrocasnic defect (televizor)

În data de 28.09.2014, ora 17.00, pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Budești au fost solicitaţi, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Gălbinași, pe strada Dimitrie Cantemir, pentru stingerea unui incendiu, care se manifesta cu flacără şi fum dens la nivelul unui dormitor, pe o suprafaţă de aproximativ opt metri pătrați, proprietate individuală, ,aparținând Elenei B.
La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta violent la nivelul dormitorului, existând pericolul ca arderea să se extindă și la celelalte camere ale casei.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui aparat electrocasnic defect (televizor vechi)
Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 10 minute.
În urma incendiului au ars un televizor, 2 metri pătrați din tavanul din lemn al dormitorului, o fereastră și materiale textile.

Error