Social

DROGURI DE RISC, CONFISCATE DE POLIŢIŞTI

 

politia -arestariPoliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Călăraşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 3 percheziţii în municipiul Bucureşti, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Au fost confiscate 560 de grame de cannabis, cântare de precizie şi bani, iar 3 bărbaţi au fost reţinuţi.

La data de 28 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Călăraşi au efectuat 3 percheziţii la locuinţele a trei persoane, din municipiul Bucureşti, bănuite de trafic de cannabis.

Din cercetări a reieşit că cei în cauză ar fi deţinut şi ar fi comercializat droguri de risc pe raza municipiului Bucureşti.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 560 de grame de fragmente vegetale, susceptibile a fi droguri de risc, ce urmează să fie supuse expertizării.

De asemenea, au fost indisponibilizate 4 cântare electronice de precizie, 5.800 de lei şi 250 de euro, precum şi sute de pungi din plastic, folosite la porţionarea şi comercializarea drogurilor.

Faţă de trei bărbaţi s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă.

La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.