DREPT LA REPLICA-oferit consilierului local CERCEL FLORIAN-vis a vis de interviul acordat postului nostru de primarul -TONE PETRE !-

IN VIRTUTEA DREPTULUI LA REPLICA-AM OFERIT  SPATIU  DE EXPRIMARE A OPINIILOR SALE -DLUI CONSILIER LOCAL- FLORIN CERCEL-VIS A VIS- DE OPINIILE EXPRIMATE IN INTERVIUL ACORDAT POSTULUI -RADIO TV OLTENITA-DE DL PRIMAR AL MUNICIPIULUI OLTENITA-TONE PETRE!

2 thoughts on “DREPT LA REPLICA-oferit consilierului local CERCEL FLORIAN-vis a vis de interviul acordat postului nostru de primarul -TONE PETRE !-

 1. Domnu’ Cercel, daca va vede cineva pentru prima oara, ar zice ca sunteti cel mai capabil om din primarie. In afara de faptul ca sunteti un pic (da’ numai un pic) agramat (banii “s-a cheltuit”), evitati cateva raspunsuri la afirmatiile d-lui Tone. Una din ele ar fi ca uitati sa ne explicati cum e cu studiul de fezabilitate pentru amenajarea celor doua sensuri giratorii, unde dvs. ati venit cu un document care cerea 30 si ceva de miliarde, iar Tone l-a facut cu 1,2 miliarde. Aveti curajul sa justificati ?
  Intelegeti destul de greu limba romana…Primarul NU ARE PRIMA SEMNATURA! Mai ganditi-va inainte de a deschide gura…
  Nu spuneti nimic despre faptul ca Stentor srl. isi construieste sediu la Curcani, si toata lumea stie de ce…probabil nu au vrut olandezii sa va dea spaga, sau de ce? Si veniti cu nerusinare si vorbiti de crearea de locuri de munca…
  In plus, faceti afirmatii care va incrimineaza intr-un sens, “daca noi nu doream, nu erati primar”…Adica voi taiati si spanzurati? Atunci unde e respectarea legii pe care o trambitati atat?
  Pe cand Milescu ii vindea nevesti-sii strada aia faimoasa, unde erati mai dom’ Cercel?
  Sa va mai zic cateva “legalitati” infaptuite de dvs si “domnul” Milescu?
  Ati ramas cel pe care il cunosc de pe vremea cand, copil fiind, mi-ati reparat un casetofon de n’spe ori cat a fost in garantie, ca dupa aia sa-l repar singur, o data si bine! Da’ tata nu avea bani sa va dea, asa ca nu uit toata viata atitudinea aroganta pe care o aveati pe vremea aia…Si martori ai caracterului dvs. sunt majoritatea locuitorilor din Ulmeni.
  Nu tin cu Tone, da’ ziceti-mi si mie CE ATI FACUT PENTRU OLTENITENI CAT ATI FOST LANGA MILESCU?
  Mi-e sila sa mai scriu, stiind cui ma adresez!

 2. Florian am urmarit cu interes replica ta data primarului, si mabucur nespus ca esti Liberal. Cu toate ca sant departe de tzara urmaresc cu interes situatzia tzarii in care m-am nascut si am crescut si mi-a dat o educatzie. Sant convins ca ultima perioada din viatza mea mi-o voi petrece, pentru ca la pensionare ma voi intoarce la locul meu natal. salutary tuturor prietenilor mei din copilarie. Cu mult respect Constantin Vlad ( zis Tica)

Comments are closed.

Error