DR. LILIANA PETCULESCU -MANAGERUL SPITALULUI MUNICIPAL OLTENITA-ADUCE LAMURI IN PROBLEMA MEDICILOR CARE VOR PLECA DIN SPITALUL MUNICIPAL SI MODUL IN CARE VOR FI INLOCUITI !

MEDICUL PEDIATRU LILIANA PETCULESCU -managerul Spitalului Municipal Oltenita-aduce lamuriri in acest interviu-in privinta medicilor care vor pleca din cadrul spitalului si modul in care se preconizeaza a fi inlocuiti !

1 thought on “DR. LILIANA PETCULESCU -MANAGERUL SPITALULUI MUNICIPAL OLTENITA-ADUCE LAMURI IN PROBLEMA MEDICILOR CARE VOR PLECA DIN SPITALUL MUNICIPAL SI MODUL IN CARE VOR FI INLOCUITI !

  1. MEDICII PLEACA DIN CAUZA MARIAJULUI director-primar:
    1. muti tot felul de asistente”agreate”, bagandu-le pe cap medicilor numai ca sa nu le dai afara desi toate sectiile sunt satule de ele.
    2. toate garzile sunt ingramadite de asistenti umbra, ponteaza 2 vine si lucreaza 1.
    3. medicii care vin+ cei vechi (bucurestenii) sunt axfisiati de “facilitatile promise” de primarie: ajutor la transport, perfectionari conform dotarii ministerului, mai nou sa plateasca si parcarea (cei cu masini), etc. DOAMNE CE INCANTATI SUNT MEDICII SA VINA SA LUCREZE LA OLTENITA.
    MEDICUL Burlacu cred ca s-a saturat de hartuiala ce o are cu tine. SINGUR SI-A PUS LA PUNCT O SECTIE DE GINECOLOGIE DE STANDARD FOARTE RIDICAT.

Comments are closed.

Error