Dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului

 

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat bănuit că a condus un autoturism deşi se afla sub influenţa alcoolului.

În dimineaţa de 27 martie a.c. oamenii legii au depistat un bărbat de 53 ani, din comuna Cuza Vodă bănuit că ar fi condus un autovehicul după ce a consumat băuturi aloolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii l-au condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

 

Depistat de poliţişti în timp ce tracta o remorcă neînmatriculată

 

În ziua de 27 martie a.c. poliţiştii rutieri au depistat pe DN 3 un bărbat de 60 ani care tracta cu o autoutilitară o remorcă neînmatriculată.

Poliţiştii desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

În cauză oamenii legii au întocmit dosar penal.

 

 

La volan fără permis

 

Un tânăr care s-ar fi urcat la volanul unui autovehicul fără a poseda permis de conducere a fost prins de poliţişti.

 

 

 

În noaptea de 27 martie a.c.  poliţişti au identificat în satul Radu Vodă un tânăr care desi nu poseda permis s-ar fi urcat la volanul unui autoturism şi l-a condus.

Poliţiştii  desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis.

 

***

 

Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se poate pedepsi  cu închisoare de la 1 la 5 ani.


Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 205

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 209

Notice: Undefined variable: content in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 121

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136

Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136