Dorobanţu – accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane

ministerul de interneÎn după-amiaza de 28 octombrie 2014, I. Constantin, de 45 ani, din comuna Ciocăneşti, judeţul Călăraşi, a condus un autotractor cu semiremorcă, pe DN 31, în interiorul satului Vărăşti, comuna Dorobanţu, nu a adaptat viteza de deplasare pe un segment de drum în curbă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact cu un alt autotractor, condus de S. Tudor, de 38 ani, din comuna Nana, judeţul Călăraşi.
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă (fracturi) a conducătorului auto, I. Constantin, care a fost transportat la un spital din Bucureşti pentru investigaţii medicale.
Poliţiştii care au efectuat cercetarea la faţa locului au constatat că cei doi conducători auto posedă permise de conducere. Acestora le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză sunt continuate cercetările pentru determinarea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

Recomandări pentru conducătorii auto:

Pentru reducerea riscului rutier pe drumurile publice, poliţiştii recomandă conducătorilor auto să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile de drum şi de trafic, iar, în condiţiile unui carosabil umed, să mărească distanţa între autovehicule!
Respectaţi regulile în ceea ce priveşte prioritatea de trecere, care trebuie acordată atât pietonilor, cât şi vehiculelor care au acest drept!
Atenţie! Consumul de băuturi alcoolice este incompatibil cu conducerea autovehiculelor!

Error