DOI TINERI AVOCATI DIN OLTENITA ISI OFERA SEVICIILE PTR. A INCERCA RECUPERAREA IN FOLOSUL COMUNITATII A FOSTULUI CINEMATOGRAF FLACARA SI A GRADINII DE VARA

TOT IN ULTIMA SEDINTA A CONSILIERILOR LOCALI-DOI TINERI AVOCATI SI-AU PREZENTAT INTENTIA  SI MODALITATEA PRIN CARE VOR SA AJUTE PRIMARIA  OLTENITA-IN ACTIUNEA DE RECUPERARE A CELOR DOUA FOSTE PROPRIETATI  MUNICIPALE !VA INVITAM SA URMARITI MATERIALUL FILMAT DIN SEDINTA !

1 thought on “DOI TINERI AVOCATI DIN OLTENITA ISI OFERA SEVICIILE PTR. A INCERCA RECUPERAREA IN FOLOSUL COMUNITATII A FOSTULUI CINEMATOGRAF FLACARA SI A GRADINII DE VARA

  1. Mie mi se pare uimitor cum s-a intamplat ca pana la aceasta data Cinematograful sa nu fie recuperate? In momentul in care eu am plecat din Primaria Oltenita singurul lucru pe care Municipiul trebuia sa il mai faca era sa inainteze o simpla cerere Ministerului Culturii si Cultelor in vederea recuperarii acelui imobil.

    Cinematograful a fost construit in anul 1929, iar o parte din banii investiti au fost ai cetatenilor municipiului.

    La aproximativ un an dupa ce am plecat din primaria Oltenita am fost sunata din Prefectura Calarasi si intrebata care era stadiul cererilor noastre de recuperare in momentul in care am plecat eu, deoarece in Primaria Oltenita nimeni nu mai stia ce s-a intamplat si nimeni nu a mai facut vreun demers.

    Dl primar, in arhiva Primariei se gasesc dosarele cu procesele care au fost pe rol – am ajuns pana la Inalta Curte de Casatie si Justitie cu litigiul, dupa care s-a modificat legislatia. A existat o hotarare de Consiliu local prin care se imputernicea Primarul sa solicite imobilul pentru a reveni in administrarea Primariei; am inaintat cerere insotita de HCL catre Ministerul Culturii si Cultelor si catre RADEF “Romania Film”, institutii abilitate sa solutioneze aceste cereri la data respectiva. Acesta era stadiul in anul 2010, luna mai, dar ce s-a intamplat mai departe nu mai stiu….

Comments are closed.

Error