Doi reprezentanti ai Institutului Francez din Bucuresti,au vizitat Colegiul National ,,Neagoe Basarab”-OLTENITA !

Astazi, 21 februarie 2020, doi reprezentanti ai Institutului Francez din Bucuresti, Virgile Prod’homme- director de cursuri si Ruxandra Boitan- responsabil cu certificarile DELF/ DALF in Romania, au vizitat Colegiul National ,,Neagoe Basarab” care are un parteneriat educativ cu Institutul din anul 2013.
Vizita a facut parte dintr- un program mai larg de promovare a limbii franceze si a examenelor Delf/ DALF in randul elevilor. Astfel, au fost organizate intalniri cu elevii colegiului in cadrul carora li s- au inmanat diplomele celor care au sustinut si promovat examenul DELF. De asemenea, elevii au paticipat cu interes la o dezbatere despre rolul francezei pentru parcursul lor profesional.
Incepand cu ora 13, a fost organizata o intalnire cu profesorii din zona Oltenita care, ulterior, au participat la o formare cu titlul ,, Teatrul de improvizatie in ora de franceza” .
Activitatea s- a bucurat de un real succes, atat in randul elevilor cat si in randul profesorilor participanti. A consemnat-prof. DOINA SERBAN !

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Acest website foloseste cookies.