PublicitateSocial

Doi bărbaţi din Curcani, reţinuţi de poliţişti pentru tâlhărie şi furt

politia 1BULETIN DE PRESĂ
Doi bărbaţi din Curcani, reţinuţi de poliţişti pentru tâlhărie şi furt

Poliţiştii din Olteniţa au reţinut două persoane, bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie şi furt. Acestea au fost depuse în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.
În ziua de 7 octombrie 2015, poliţiştii au reuşit documentarea activităţii infracţionale a trei bărbaţi, din comuna Curcani, judeţul Călăraşi care în perioada iulie – august 2015, prin întreruperea curentului electric pe timp de noapte, au săvârşit infracţiuni de furt şi o tâlhărie pe raza comunei Curcani.
Poliţiştii i-au reţinut pentru 24 de ore pe T. Viorel, de 46 ani şi P. Dumitru, de 37 ani, ambii din comuna Curcani şi i-au depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând a fi prezentate astăzi Judecătoriei Olteniţa cu propunere de arestare preventivă.
Pentru P. Marian, de 41 ani, tot din localitate, poliţiştii vor solicita măsura arestării în lipsă, întrucât se sustrage cercetărilor.
În continuare poliţiştii desfăşoară cercetări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.


Tineri, cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat

Poliţiştii din Fundulea desfăşoară cercetări faţă de patru minori din localitatea Fundulea, judeţul Călăraşi, cercetaţi pentru că ar fi sustras din curtea unui localnic mai multe bunuri.
În fapt, în ziua de 30 septembrie 2015, poliţiştii au fost sesizaţi de N. Vasile, de 64 ani, din localitate de faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă un acumulator pentru panouri solare, aparat de sudură, o motocoasă electrică, o maşină de tuns iarbă, precum şi alte ustensile de bucătările.
Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea a patru minori cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, din localitate, bănuiţi de săvârşirea faptei.
Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 85 %.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.