RADIO TV OLTENITA
PublicitateSocial

Desi anul scolar 2015-2016 abia a inceput, elevii se pregatesc deja pentru primul weekend prelungit, cu ocazia Zilei Internationale a Educatiei.

MINISTERUL EDUCATIEIUnitatile de invatamant preuniversitar din toata tara au anuntat ca nu vor organiza cursuri, iar elevii sunt lasati sa stea acasa luni, 5 octombrie, de Ziua Internationala a Educatiei.

Conform planificarilor existente la nivelul unitatilor de invatamant preuniversitar, unitatile de invatamant si inspectoratele scolare pot marca si in 2015 Ziua Internationala a Educatiei (5 octombrie), la fel ca si Ziua invatatorului (5 iunie) prin manifestari specifice, organizate in timpul programului de lucru.

Ziua de 5 octombrie nu va fi insa platita pentru personalul didactic, astfel, decizia de organizare a diferitelor activitati cu ocazia Zilei Internationale a Educatiei ramane la decizia fiecarei unitati de invatamant.MAI MULTE -AICI-http://www.portalinvatamant.ro/articole/noutati-7/scolile-au-anuntat-ca-nu-organizeaza-cursuri-luni-5-octombrie-de-ziua-educatiei-5369.html