DEPUTATUL PNL AUREL NICOLAE A TRECUT LA PARTIDUL MISCAREA POPULARA !

Nu voi mai activa în cadrul grupului parlamentar liberal, ci mă alătur celui mai nou şi mai proaspăt proiect politic. Sunt foarte bucuros să găsesc aici oameni tineri şi plini de energie. Ca şi ei, şi eu cred că e important ceea ce laşi în urmă. Am doi copii şi vreau ca ei să fie mândri pentru ceea ce a construit tatăl lor alături de acest partid, pentru ceea ce a făcut concret pentru oameni.
Sunt şi voi rămâne un om de dreapta şi dincolo de orice ambiţii politice, îmi doresc să activez într-un partid care să se manifeste, prin discurs şi prin iniţiative, ca un partid autentic de dreapta. De aceea, cred că Partidul Mişcarea Populară este alegerea corectă şi că locul meu este în această echipă.
PMP este un partid care ştie ce vrea şi ştie de ce parte a baricadei se află. Este partidul oamenilor care fac politică relaxat, fără ambiţii nejustificate şi cu liniştea pe care le-o dă valoarea lor profesională”, scrie Aurel Niculae, într-o declarație difuzată de biroul de presă al PMP. SURSA-EVZ.RO

Error