Declarație de presă referitoare la afirmațiile președintelui PNL Călărași, Răducu Filipescu, privind o posibilă renunțare a deputatului Raluca Surdu la Colegiul pe care îl reprezintă

RALUCA SURDU„Încă din momentul desemnării mele în postura de președinte coordonator al filialei Giurgiu a PNL am ţinut să subliniez faptul că, munca pentru această organizație, nu înseamnă că voi renunţa la colegiul meu din Călăraşi şi la efortul pe care l-am depus în ultimii ani alături de o echipă extraordinară.
În contextul ultimelor declaraţii apărute în presa din Călăraşi, vreau să reiterez că nu m-am îndepărtat de Călăraşi. Din contră, sunt mai determinată ca oricând să îmi continui angajamentul luat în faţa locuitorilor din zona Olteniţei, astfel încât să putem duce împreună la capăt o serie de proiecte pe care le-am început.
Preluarea funcției de președinte interimar al PNL Giurgiu nu a avut loc la solicitarea mea, ci la solicitarea conducerii centrale a PNL, pentru a contribui la reconstrucția unei organizaţii care a avut de suferit pierderi importante în urma ordonanţei traseiştilor. Totodată, plecarea mea la Giurgiu s-a concretizat după ce am avut consultări cu primarii şi aleşii locali din colegiul pe care îl reprezint în Parlamentul României.
În momentul de faţă contează mai puţin funcţiile pe care o persoană le deține şi cine, unde va candida. Consider că este mult mai important să construim organizaţii judeţene ale PNL mult mai puternice şi mai bine pregătite pentru bătăliile electorale de anul viitor”.
Error