DANIELA CRETU-Mă bucură faptul că ALDE a intrat în Parlamentul României şi îmi asum rezultatul obţinut de către ALDE Călăraşi la alegerile parlamentare.

daniela-cretuConsider că încrederea nu este un termen ce poate fi folosit şi în politică.

Mă bucură faptul că ALDE a intrat în Parlamentul României şi îmi asum rezultatul obţinut de către ALDE Călăraşi la alegerile parlamentare. Evident că mi-aş fi dorit un alt scor, în special pentru a recompensa implicarea echipei, pentru că în ALDE Călăraşi sunt oameni excepţionali, buni profesionişti în activitatea cotidiană care, cu siguranţă vor avea ceva de spus în viitor şi în viaţa politică. Parafrazând reacţia verbală a colegilor mei, candidaţi la alegerile parlamentare, atunci când am aflat rezultatele  „a fost o experienţă, din ale cărei greşeli vom avea multe de învăţat ”, consider că încrederea nu este un termen ce poate fi folosit şi în politică.

Îi felicit pe competitorii care au obţinut rezultate bune la aceste alegeri, în mod special pe cei din PSD, care au demonstrat că tinereţea, alături de implicare şi o bună organizare, pot fi atribute  ale garantării succesului.

 

Daniela Creţu