Social

CUPA ION GHICA LA CROS, EDIȚIA A V-A

Agitație mare în curtea liceului în ziua de 17 octombrie 2017. Era programată a cincea ediție a ”Cupei Ion Ghica” la cros.
Devenite deja tradiție pentru elevii și elevele Liceului Tehnologic ”Ion Ghica” din Oltenița, cele două concursuri din acest an – unul pentru fete, pe distanța de 600 metri și celălalt pentru băieți, pe distanța de 1000 metri – au atras un număr relativ însemnat de participanți.
În funcție de pregătirea fizică a concurenților, efortul depus de fiecare în parte a fost diferit, însă mesajul care trebuia transmis, acela de a trăi o viață sănătoasă, cu multă mișcare în fiecare zi, a ajuns la toți elevii școlii, indiferent dacă s-au aliniat sau nu la start.
La fete a câștigat eleva de anul trecut, Gunaru Daniela (clasa a X-a B), urmată de Buga Cristina (clasa a X-a B) și Popa Iulia (clasa a XI-a F profesională). La băieți, locul I a fost ocupat de Șerban Meclaus Cristian (clasa a XI-a E profesională), locul II – Marioara Robert (clasa a XI-a A), locul III – Ungureanu Gigi (clasa a XI-a D profesională).
Câștigătorii au fost răsplătiți cu diplome și cupe.
”Cupa Ion Ghica” de anul acesta a fost organizată de către profesorii Paul Niculiță și Răzvan Huzuneanu, ajutați de mai multe eleve din Consiliul Școlar al Elevilor, în frunte cu d-ra președinte Roxana Vasile.

Informații și fotografii: Prof. Paul Niculiță

Fotografia postată de Ghica Liceu.
Fotografia postată de Ghica Liceu.
Fotografia postată de Ghica Liceu.
Fotografia postată de Ghica Liceu.
Fotografia postată de Ghica Liceu.
+12