Social

CSM Oltenița și-a prezentat noul antrenor. Cine a venit in locul lui Negru

CSM Oltenița și-a prezentat noul antrenor. Cine a venit in locul lui Negru

„Napoletanii” vor avea al treilea antrenor consecutiv cu trecut in alb-visiniu.

Dupa remiza, scor 1-1, cu CSM Rm. Sarat, antrenorul Valentin Negru si-a anuntat jucatorii ca nu va mai continua la CSM Oltenita. Decizia a fost luata in urma cu cateva saptamani, dupa o discutie pe care fostul mijlocas al Rapidului a avut cu primarul Petre Tone. Cele doua parti s-au despartit in conditii amiabile.

Schimbarea bancii tehnice a fost anuntata si pe Facebook. „Cand te apuci serios de un lucru, ies la iveala piedicile si greutatile. Numai incepand ceva, iti dai seama cat de anevoie vei ajunge la capat. Orice inceput e greu. Multumim, Valy Negru, pentru tot ceea ce ai facut pentru noi! Suntem onorati ca am avut un asemenea antrenor. Suntem bucurosi ca un jucator cu un nume atat de mare si cu un caracter impecabil a fost alaturi de noi intr-o perioada foarte grea”, a anuntat clubul condus de catre Iulian Cudalbu.

Oltenitenii s-au miscat rapid si l-au adus in locul lui Valentin Negru pe Vasile Caciureac. Tehnicianul in varsta de 55 de ani nu este deloc strain de fotbalul calarasean. A antrenat-o in trecut pe Unirea Manastirea, formatie cu care s-a clasat pe podium la finalul sezonului 2000-2001 din Liga a 3-a. Campionatul trecut, fosta glorie a Rapidului a fost in tratative destul de avansate cu Unirea Dragalina.

Schimbarile nu se opresc doar la nivelul bancii tehnice. Oltenitenii au renuntat la Truta, Grigore, Palade, Subtirica si Chirvase. Pentru perioada de iarna, Caciureac are misiunea de a aduce la echipa un portar, un atacant central, un fundas si doi mijlocasi. Jucatorii au facut deja cunostinta cu noul antrenor in cursul zilei de marti.SURSA—–http://www.sportcalarasean.ro/csm-oltenita-si-prezentat-noul-antrenor-cine-venit-locul-lui-valentin-negru/